Τηλεφώνημα για δύο βόμβες στο μετρό Συντάγματος και στο Μοναστηράκι – Έκλεισαν οι γραμμές 2 και 3 του μετρό

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, ο λόγος της εκκένωσης όλων των σταθμών είναι πως ζητήθηκε εκκένωση του κέντρου ελέγχου, το οποίο βρίσκεται στον σταθμό του Συντάγματος

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά από τηλεφώνημα για τοποθέτηση δύο βομβών στο Μετρό του Συντάγματος και του Μοναστηρακίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστος τηλεφώνησε λίγο μετά τις 15:00 σε ιστοσελίδα και ανέφερε ότι στις 16:15 θα εκραγεί βόμβα στο μετρό Συντάγματος και 16:40 στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι. Προς το παρόν, πάντως, δεν υπάρχει κάποια σχετική ενημέρωση από τις Αρχές. Σε εκκένωση των σταθμών του Μετρό σε Σύνταγμα και Μοναστηράκι προχώρησε η αστυνομία, μετά την απειλή.

Αρχικά εκκενώθηκαν οι δύο συγκεκριμένοι σταθμοί, ωστόσο στη συνέχεια η ΣΤΑΣΥ ανακοίνωσε ότι κλείνουν οι γραμμές 2 και 3 του μετρό καθώς πρέπει να εκκενωθεί και το Κέντρο Ελέγχου που βρίσκεται στο Σύνταγμα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ, ο λόγος της εκκένωσης όλων των σταθμών είναι πως ζητήθηκε εκκένωση του κέντρου ελέγχου, το οποίο βρίσκεται στον σταθμό του Συντάγματος.

Πυροτεχνουργοί στο σημείο

Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αμέσως διακόπηκε η κυκλοφορία των συρμών και στο σημείο βρίσκονται κλιμάκια πυροτεχνουργών του 5ου Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, καθώς και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά που ερευνούν τον χώρο