Νίκος Ανδρουλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την μεγάλη εκλογική επιτυχία – Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε

Ο Νίκος Ανδρουλάκης έφτασε στη Χαριλάου Τρικούπη όπου παραχωρεί τις πρώτες δηλώσεις του ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ

Μετά τη μεγάλη νίκη που κατέγραψε ο Νίκος Ανδρουλάκης στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ, βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη όπου προχώρησε στις πρώτες δηλώσεις ως αρχηγός του ΚΙΝΑΛ.

Μέλη και φίλοι του ΚΙΝΑΛ ήταν συγκεντρωμένοι εκεί όπου και τον υποδέχτηκαν  με σημαίες ΠΑΣΟΚ και συνθήματα. Μεταξύ άλλων ακούγονται « Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό» και «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ με τον Νίκο αρχηγό»

«Το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε και είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό», τόνισε ο νέος πρόεδρος του κινήματος, Νίκος Ανδρουλάκης, στην πρώτη δήλωσή του μετά την νίκη του στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

«Η νέα εποχή αρχίζει με δυναμισμό, με αισιοδοξία, με αυτοπεποίθηση. Με τη δική σας ισχυρή εντολή να προχωρήσουμε ενωμένοι στην ανανέωση και αναγέννηση της δημοκρατικής παράταξης. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία καταθέτοντας τις αγωνίες τους, τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο μέλλον.

Με αυτή τη μεγάλη συμμετοχή έκαναν την παράταξή μας πιο δυνατή και θύμισαν στον ελληνικό λαό πόσο βαθιά ρίζα έχει στην ελληνική κοινωνία».