Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Κάποια στιγμή ήθελα να φύγω από αυτή τη χώρα γιατί με είχε πικράνει

Σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης μίλησε ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, για την προσωπική του ζωή, το θέατρο και αποκάλυψε τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στην τηλεόραση

Σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης, για την προσωπική του ζωή, το θέατρο και αποκάλυψε τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στην τηλεόραση.

«Η παράσταση «Η Παγίδα» έχει ανατροπές, χιούμορ και σασπένς και αποτελεί έναν συνδυασμό πολλών θεάτρων μαζί», ανέφερε για τη θεατρική παράσταση στην οποία συμμετέχει.

«Στις δυο καραντίνες μελέτησα και βρήκα χρόνο για μένα, για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Με τη σύζυγο μου κατά τη διάρκεια του lockdown βρήκαμε χρόνο να έρθουμε πιο κοντά. Συζητούσαμε πιο πολύ, ξαναγνωριστήκαμε μετρά από τόσα χρονιά και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε ξανά. Για μας ως ζευγάρι είναι πάρα πολύ καλό να συνεργαζόμαστε και στη δουλειά, αλώστε πάντα συνεργαζόμασταν», δήλωσε για το πώς βίωσε την περίοδο της καραντίνας, τονίζοντας πως ήρθε ακόμα πιο κοντά με τη γυναίκα της ζωής του.

 

Δείτε την συνέχεια στο Media.gr