«Κιβωτός του Κόσμου»: Μαρτυρίες «φωτιά» – «Έβαζε το χέρι του μέσα από την μπλούζα και μετά…»

Φίλος του 19χρονου που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου», περιγράφει τι του είπε ο φίλος του

Δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την «Κιβωτό του Κόσμου» και τα όσα φαίνεται να βίωναν παιδιά – φιλοξενούμενοι σε δομές της οργάνωσης ανά την Ελλάδα. Σιγά σιγά τα στόματα ανοίγουν και νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα.

Φίλος του 19χρονου που άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου», περιγράφει:

«Μου είχε πει (σ.σ. ο 19χρονος) ότι τον έπαιρνε στο δωμάτιο, μου είχε πει ότι του διάβαζε βιβλία, αλλά δεν του διάβαζε, λέει, όλη την ώρα βιβλία. Δηλαδή λέει: ‘ήμουν 3 – 4 ώρες μαζί του στο δωμάτιο. Εκεί που του διάβαζα, μερικές φορές με χάιδευε στην πλάτη, μετά την πλάτη έβαζε το χέρι μέσα στην μπλούζα, μετά την μπλούζα πήγαινε στο ευαίσθητο σημείο και στον ποπό’».

«Και όταν του το έκοψε, την επόμενη μέρα είχε μία συμπεριφορά απέναντί του, τον έβαζε να κάνει δουλειά, του μιλούσε άσχημα. Εμένα μου είχε πει ότι τον έπαιρνε σε όλα του τα ταξίδια μαζί» συμπληρώνει.

«Τον υπηρετούσε»

»Μου είχε πει ότι τον υπηρετούσε κιόλας, του έβαζε τα παπούτσια, τις κάλτσες, του έβαζε τις παντόφλες, του έφερνε τα φανελάκια για να αλλάξει. Μου έχει μεταφέρει για τον αδελφό μου και για άλλα δύο παιδιά, τα οποία έχουν ξυλοκοπηθεί με σίδερα, τα χτυπάγανε μέχρι να ματώσουν» αποκαλύπτει.